Zonnewende Rasterhoffpark

PHOTO-2019-06-10-14-29-57 zw:w kleiner.jpeg

21 juni 2019
19.00 - 20.15 uur
In samenwerking met Renate Peters Natuurkundig therapeut

Locatie: Rasterhoffpark Amfitheater.
Dit theater vind je bij de Noordelijke ingang. (Zie route onderaan)
Je bijdrage is vrijwillig. De opbrengst gaat volledig naar het goede doel (Free a girl)

—————————————————————————————————

DE ZONNEWENDE
Op 21 juni als de zon recht boven de Kreeftskeerkring staat hebben we de langste dag van het jaar. Je zou kunnen zeggen dat de zon een wending maakt. Daarom wordt dit moment Zonnewende genoemd.

Tijdens de Zonnewende is er letterlijk meer prana (levensenergie) beschikbaar en hierdoor is het een belangrijk moment voor spirituele beoefening zoals yoga & meditatie. Een moment om het licht van het bewustzijn te vieren, in jezelf en in iedereen. 

YOGA EN MEDITATIE
Ter ere hiervan organiseer ik samen met Renate Peters (natuurgeneeskundig therapeut) een yoga en meditatieceremonie in de arena van het Rasterhoffpark. Ervaring met yoga is niet persé nodig. De opbrengst van je donatie gaat naar ‘Free a girl’ een organisatie die minderjarige meisjes helpt te bevrijden uit gedwongen prostitutie.

Neem alsjeblieft je eigen matje mee als je er een hebt. We hebben een beperkt aantal matjes beschikbaar. als je Hier gebruik van wilt maken stuur dan een mailtje of bel ons zodat we er een voor je kunnen reserveren.

kaartje 2.png

ROUTE

Neem de ingang aan de noordzijde. (dus niet bij van der Valk). Er is hier een kleine parkeerplaats waar je je auto of fiets kunt parkeren. Je vind de P als je de Johan Willem Frisostraat volgt tot onder de A7 door. Daar wachten we je op. Het Amfitheater ligt vlakbij de entree.

GOOGLE LOCATIE >>
Wieger