Bedrijven

Gezonde werknemers, gezond bedrijf. Grote bedrijven als Google en Facebook, maar ook ING en Essent bieden gratis yogales aan werknemers aan. Stress en werkdruk veroorzaken de beruchte burn-out, en dat wil je niet. Niet als werknemer, niet als werkgever, niet als mens. Advocaten mediteren, managers mediteren. Waarom? Omdat het helpt uit te vinden waar je stress van krijgt, hoe je ermee omgaat en wat je er zelf aan kunt doen om gezond te blijven.

Even Resetten

Stress, ziekteverzuim, verminderde productiviteit? Het is zonder meer aangetoond dat meditatie en yoga helpen stress en reactieve patronen te verminderen. Een kalmere geest zorgt voor meer creativiteit en een sterkere focus. Als bedrijf doe je daar natuurlijk ook je voordeel mee!

Op Locatie

Een vloer is alles wat je nodig hebt voor yoga. Bedrijfsyoga en/of meditatielessen kan daarom uiteraard op locatie gegeven worden. Denk ook eens aan yoga als onderdeel van een personeelsdag of teambuilding.

Hoe ziet het eruit ?

Je begint met een introductie waarin je leert wat yoga is en wat het voor je kan doen. Tegelijk ga je al zélf ook al aan de slag met kleine oefeningen (asana’s) om je eigen lichaam te verkennen. Waar liggen jouw grenzen?

Je wilt natuurlijk blijvend profiteren van de mooie werking van yoga. Daarom leer ik je eenvoudige rustgevende houdingen en ademhalingsoefeningen die je gewoon tijdens je werk kunt doen. Bijvoorbeeld voor een belangrijke vergadering.

Hoe lang het duurt en op welke tijden?

De volledige introductie duur 120 minuten. Lessen kunnen door de week worden ingepland. Houd een minimum aan van een half uur per sessie.

 

Stress op de werkvloer -  ziekteverzuim - verminderde productiviteit - traagheid..., 


“Meditation and intuition are the two most valuable executive tools for the 21st century” (Harvard Business School)

 
 
1 - 3.jpg
AdobeStock_175563042.jpeg
yoga op de werkvloer.jpg
! AdobeStock_133741328.jpeg