Vinyasa Flow Yoga

Het blijkt mogelijk om mentale spanningen op te lossen en een positiever, evenwichtiger en gelukkiger leven te leiden. Yoga kan je daarbij helpen.

Vinyasa yoga is een yogavorm waarbij je op het ritme van je ademhaling vloeiend overgaat van de ene in de andere houding. In jouw tempo en op jouw manier, want ieder lichaam is anders.  
Elke les is opgebouwd uit zittende, staande en liggende houdingen.  Soms werken we rond een bepaald thema, soms naar een piekmoment toe.   De les begint altijd met een korte meditatie en eindigt in een liggende totaalontspanning  (Savasana).
Kies voor Light flow, basic flow of intense flow. welke les past bij jou?

Waar is het goed voor?

Om te beginnen word je er sterk en soepel van. Yoga is goed voor je algehele gezondheid. Je zenuwstelsel, je lymfestelsel, je hart en bloedvaten krijgen allemaal gezonde prikkels. Ondertussen verandert er mentaal ook iets, ook je geest ontspant. Op den duur laat je spanningen en gedachten makkelijker los en je ervaart minder stress. Wat yoga verder voor je doet is natuurlijk per persoon verschillend.

Benieuwd? Doe een proefles!

Kleine groepen, persoonlijke aandacht

Na de meditatie begin je met enkele zittende en knielende houdingen Zo bereid je je voor op meer intense houdingen later in de serie. De houdingen gaan met aandacht en op je ademhaling. Daarmee zoek  je je eigen grenzen op en ga je net zo ver totdat je nog steeds kunt  blijven lachen ☺.

Na enkele lessen merk je dat je je meer kunt ontspannen en de houdingen lichter worden. En zo verleg je je eigen grenzen steeds een beetje meer.


Ik geef les  in kleine groepen zodat heb ik meer aandacht voor je heb. Ben je geen groepsdier of heb je nog nooit iets met yoga gedaan? Geen probleem. Kies voor privéles of voor een beginnersworkshop als je je daar prettiger bij voelt. 

 

Introductielessen

7, 14 en 21 september 2019•drie lessen• €35,- 

Wat is er nou zo goed aan yoga? Waarom is lenigheid helemaal niet belangrijk? Hoe zit het nu precies zit met de connectie van je 'body en mind'? En hoe kunnen die twee elkaar versterken? Ervaar het in drie sessies.

Lees er meer over

 

 
1 - 7.jpeg
1 - 8.jpeg
1 - 5.jpeg
1 - 11.jpeg
1 - 10.jpeg
AdobeStock_80066361.jpeg
Embed Block
Add an embed URL or code. Learn more