Man op de mat

21 september € 20,-

Okay, de meeste yogalessen worden vooral door vrouwen bezocht. En misschien denk je dat je er lenig voor moet zijn of een tikje zweverig. Maar ik kan uit eigen ervaring zeggen: Vinyasayoga is fantastisch, ook voor mannen. Je wordt er sterk en flexibel van, zowel fysiek als mentaal. Daarom heb ik een speciale les voor mannen gemaakt. Je kunt gewoon meedoen. Probeer eens een  proefles op mannenavond (Woensdag)
Of doe mee met de Workshop !

5 x waarom:

  1. Het maakt je sterk en soepel

  2. je krijgt meer energie

  3. je voorkomt blessures

  4. het helpt je beter te slapen

  5. je ontspant

Workshop

Geen wedstrijd, geen adrenaline… saai?
We zijn dan misschien minder soepel, maar wel stérker dan onze vrouwelijke soortgenoten. Daar houden we rekening mee bij in de mannenworkshop. We richten ons op kracht, flexibiliteit, focus en bewustwording. Het moeilijkste zijn niet de houdingen, het fysieke stuk. Het moeilijkste is om er geen wedstrijdje van te maken! Je aandacht en focus bij jezelf houden, in plaats van bij de competitie met jezelf of anderen, dat is de uitdaging. Saai? Nee, de houdingen kunnen spannend zijn, alleen ga je er anders mee om.
 

 

 

 

Dat had je niet gedacht!

De workshop is opgebouwd uit verschillende , zittende en liggende oefeningen. Deze zijn gericht op kracht, flexibiliteit, ademhaling, balans, concentratie en ontspanning. Je leert de zonnegroet en belangrijke basishoudingen. Soms in tweetallen, zodat je elkaar kunt ondersteunen. Uiteindelijk werken we naar een uitdagende houding  waarvan je van tevoren waarschijnlijk niet had gedacht dat je die ooit zou doen. Aan het einde ontspan je in 'Savassana' een totale eindontspanning.

Na de les drinken we nog wat en hoor ik graag hoe saai en zweverig je de les vond… of niet!

DUUR 2 UUR • PRIJS: €25,-

Zaterdag  21 september 2019

Tijd: 10.00 - 12.00 uur

 
 
1 - 4.jpeg
1 - 3.jpeg
AdobeStock_60277522.jpeg
1 - 6 (1).jpeg
AdobeStock_132659258.jpeg
harmony-1229886_1920.jpg