Welke vinyasales past bij jou ?


1 - 1 (5).jpg

Stress releaveyoga

Als je veel stress hebt door een drukke baan hebt, je wilt je hoofd leegmaken en ontspannen probeer dan eens stress releaseyoga.
Stress releaseyoga is een mengelmoes van milde yogahoudingen, ademhaling en meditatie. Voor iedereen toegankelijk en voor ieder niveau. Je leert hoe je met eigen stress kunt omgaan en daarin te ontspannen. Door de meditaties en houdingen breng je jezelf fysiek en mentaal meer in balans. Je zul er waarschijnlijk ook lekkerder door slapen.

Hulpmiddelen zoals kussens en dekens kunnen je ondersteunen wanneer je het nodig hebt. Het is een les van rust en ontspanning. De gebruikte technieken komen uit Yoga nidra (slaapyoga), yinyoga en verschillende meditatietradities.

Vragen/Aanmelden >> 
shutterstock 400 pix.jpg

Yoga light

Ouderdom, lichte lichamelijke beperkingen of een strammer lichaam zitten je niet in de weg tijdens milde houdingen en bewegingen bij Yoga light. De houdingen kunnen vanuit een stoel worden gedaan. Ook blijven knieën onbelast en zul je niet in ongemakkelijke grondhoudingen terecht komen. Zo leer je weer meer contact te maken met je eigen lichaam. Een heerlijke manier om de vruchten van yoga te plukken op een toegankelijke manier.

We besteden veel aandacht aan ademhalen, ontspanning en meditatie. Na een tijdje zul je merken dat er meer ruimte ontstaat. Je lichaam wordt soepeler en je geest ontspant.
Lesrooster >>
Vragen/aanmelden >>

 
1 - 1.jpg

Basic flowyoga

Basic flow is voor alle niveaus. Als je nieuw bent leer je de basishoudingen en hoe je er in een rustig tempo doorheen kunt flowen. Heb je al ervaring en je wordt blij wordt van rustige en mindfull flow zit je hier ook goed.

Door het rustige tempo is ‘Basic flow’ en fijne yogavorm om meer in je lichaam te komen en beter te leren ontspannen. Je hebt meer tijd om om je aandacht erbij te houden en het contact met je lichaam te ervaren. Een onrustige geest wordt hierdoor stiller. Met je ademhaling leer je basishoudingen verder te verdiepen en merk je op den duur hoe je lichaam gezonder en soepeler wordt.
Meld je aan >>

 
1 - 1 (2).jpg

Vinyasa flowyoga

Je bent al een tijdje thuis in yoga en toe aan meer verdieping. Je kent de basishoudingen van vinyasayoga en zoekt meer intensiteit. Meerdere houdingen achter elkaar maken de series intenser en geven je een heerlijke energie, kracht en souplesse.  Je komt jezelf tegen bij nieuwe uitdagende houdingen. Ze brengen je dieper naar binnen, dichter bij jezelf.
Meld je aan >>

 
AdobeStock_132659258 300 DPI.jpeg

Vinyasa mannenyoga

De meeste yogalessen worden door vrouwen bezocht. Veel mannen denken dat je er lenig voor moet zijn en een tikje zweverig. Maar ik kan uit eigen ervaring zeggen: Vinyasayoga is fantastisch, ook voor mannen. Je wordt er sterk en flexibel van, zowel fysiek als mentaal. De les is geschikt voor alle niveaus.

Yoga is niet anders voor vrouwen dan voor mannen. Waarom dan deze groep?
Vaak voelen mannen zich vrijer. Mannen bij Yoga-flows bouwen een vriendschappelijke band op. De taal in de les is iets aangepast en ook bij de houdingen houden we er rekening mee dat het mannelijke lichaam iets anders in elkaar steekt. Tegelijk keer je naar binnen, leer je meer te voelen en accepteren. Na de les praten we na, soms over voetballen en auto’s ;o)

Probeer eens een  proefles op mannenavond! (woensdag)

Wil je liever meedoen met een 'normale les? Geen probleem. Ook daar ben je welkom.!
Meld je aan >>