Yoga introductiedagen

7 + 14 september • €30,-

Je gezondheid is het grootste goed in je leven. Je wilt nu echt iets met je lichaam, gezond bewegen en tegelijk verdieping zoeken. Honderdduizenden mensen gingen je voor. Kan yoga jou ook helpen?

Kom eens kennis maken met yoga. Wat is er nou zo goed aan en waarom is lenigheid helemaal niet belangrijk? Hoe zit het nu precies zit met de connectie van je 'body en mind'? En hoe kunnen die twee elkaar versterken?

Meer ruimte

We werken met toegankelijke houdingen en je leert de zonnegroet. Geen zorgen als je je wat stram voelt. We passen de houding aan op jouw lichaam. Op den duur ontstaat ‘ruimte’ zodat je je meer kunt ontspannen. Je adem, focus en aandacht helpen je hierbij. Yoga gaat nu voor je werken.

Na afloop van de introductiedagen weet je of yoga ook bij jou past.

 

 
Hoe ziet het eruit?

De serie bestaat uit twee bijeenkomsten van 90 minuten op zaterdagochtend .

Tijdens de eerste les leer je over de werking en filosofie van Vinyasayoga. Het is verkennend. Via subtiele liggende, zittende en staande bewegingen en houdingen ervaar je hoe je contact kunt maken met je lichaam. Je leert je eerste houdingen en hoe je met je adem kunt werken.  In de tweede les ga je meer verdieping zoeken met je adem en in de houdingen. Zo leer je je steeds meer te ontspannen en te accepteren. Je creëert rust in jezelf.

Na de les drinken we thee en kun je je ervaringen delen.
Les 1 7 september 10.00 -11.30
Les 2 14 september 10.00-11.30

 
 
1 - 9.jpeg
1 - 6 (1).jpeg
1 - 7 (1).jpeg
1 - 2.jpeg