Yoga introductieworkshop

3 dagen • €35,-

Je gezondheid is het grootste goed in je leven. Je wilt nu echt iets met je lichaam, gezond bewegen en tegelijk verdieping zoeken. Honderdduizenden mensen gingen je voor. Kan yoga jou ook helpen?

Kom eens kennis maken met yoga. Wat is er nou zo goed aan en waarom is lenigheid helemaal niet belangrijk? Hoe zit het nu precies zit met de connectie van je 'body en mind'? En hoe kunnen die twee elkaar versterken?

 

Hoe ziet het eruit?

De serie bestaat uit drie bijeenkomsten op zaterdagochtend. Een lange van 90 minuten en twee kortere sessies van 60 minuten.

Tijdens de lange eerste les leer je over de werking en filosofie van Vinyasayoga. Het is verkennend. Via subtiele liggende, zittende en staande bewegingen en houdingen ervaar je hoe je contact kunt maken met je lichaam. Je leert je eerste houdingen en hoe je met je adem kunt werken. 

 

 

 

 

In de volgende twee uren ga je meer verdiepen met ademen en de houdingen.

Meer ruimte

Je leert toegankelijke houdingen en de zonnegroet. Geen zorgen als je je wat stram voelt. We passen de houding aan op jouw lichaam. Op den duur ontstaat ‘ruimte’ zodat je je meer kunt ontspannen. Je adem, focus en aandacht helpen je hierbij. Yoga gaat nu voor je werken.

Na afloop van de introductiedagen weet je of yoga ook bij jou past.

Les 1 30 maart 10.00 - 11.30
Les 2 6 april 10.00 - 11.00
les 3 13 april 10.00 - 11.00

 
 
1 - 9.jpeg
1 - 6 (1).jpeg
1 - 7 (1).jpeg
1 - 2.jpeg